Hoveniersbedrijf Hilverts
Veenhuizerweg 7
9591 TB Onstwedde
tel. 06-53479152
info@hilverts.nl
De een vindt het prachtig om zelf in de tuin te werken, de ander geniet van de tuin door ernaar te kijken of in te verpozen. Wij kunnen tuinonderhoud voor u verzorgen, variërend van periodiek tot compleet tuinonderhoud. Het onderhoud verzorgen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Onderhoudscontract
Wij bieden de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Sluit u met ons een onderhoudscontract af, dan nemen wij de complete verzorging - of zo veel als afgesproken - voor onze rekening.

Gras maaien
Een van onze specialismen is gras maaien. Wij beschikken over een grote maaimachine waarmee wij grote oppervlakken kunnen maaien. Deze machine is bijzonder wendbaar, waardoor wij er ook kleinere velden mee kunnen maaien. De machine is voorzien van een uniek opvangsysteem. Ook als het te maaien gras nat is, zorgt dit systeem ervoor dat al het gemaaide gras wordt opgevangen.

Boom- en struikverzorging
Wij zijn deskundig op het gebied van boom- en struikverzorging. Of het nou gaat om snoeien, kappen of groeibegeleiding van bijvoorbeeld fruitbomen, heesters of heggen, wij zorgen ervoor dat uw bomen en struiken goed worden verzorgd en er goed uitzien.
gemaakt door Ten Have Tekst en Tecomaad